Om mig

Jeg hedder Mette Kjeldgård, er 34 år og er eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut, som er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Her har jeg læst en fire årig oplevelsesorienteret psykoterapeut uddannelse.

Jeg har uddannet mig som psykoterapeut fordi jeg altid har interesseret mig for at vide hvorfor vi er som vi er. Alle bærer rundt på sin egen historie, og for at kunne forstå sig selv finder jeg det vigtigt at undersøge sit eget liv. Er jeg tilfreds, sidder jeg fast, er jeg trist? Lever jeg det liv jeg gerne vil? Hvorfor reagerer jeg som jeg gør?

 Jeg er nysgerrig og brænder for at hjælpe og støtte mine klienter i denne proces. Det driver mig at se mine klienter finde ro og glæde. Jeg oplever at mange tier om nogle af de svære og dybere emner i livet, enten fordi man skammer sig eller tror man er den eneste der har det sådan, hvilket kan være enormt slidsomt og ensomt. Derfor vil jeg vise hvor vigtigt det er at dele, for det letter at få luft fra sine tanker og følelser. Du er ikke alene om det der rør sig i dig og det skal du heller ikke være.

Luk menu